петак, 08 јул 2022 21:00

ДВОЈАЦ БЕЗ КОРМИЛАРА


Концерт

ЛЕГЕНДАРНИ SHRI SRIRAM И ДВОЈАЦ БЕЗ КОРМИЛАРА У БОТАНИЧКОЈ БАШТИ!

 
продаја карата: tickets.rs

 

Београдски продуцентско-композиторски дуо Двојац Без Кормилара (Душан Петровић, саксофони, флаута, бас, контрабас и Борис Младеновић, гитара, семплери, компјутери, уз појачање Fedje Franklina на бубњу и перкусијама) угостиће Shri Srirama, једног од водећих британских басиста/ композитора/ аранжера/ продуцената, у петак 08. јула у 21ч на концерту у градској оази Ботаничке баште и повести нас на занимљиво музичко путовање.

 

Ово није први сусрет Shri Sriram и Двојца без кормилара и знамо да када су заједно можемо очекивати неочекивано! Невероватан спој хармонија, семплова, егзотичних и модерних битова биће уткани у постојећи репертоар Двојца без кормилара који на Border line sessions наступима, гостујућим музичарима не само да пружају велику слободу креирања и импровизације, већ их инспиришу на увек нови, још иновативнији звук.

 

Овогодишњи гост Shri Sriram је јединствена фигура у музичком свету, наступа на електричном басу који је сам осмислио и направио, природно доноси вајб и грув “земље зачина” одакле је потекао и виртуозним стилом свирања одушевљава како публику тако и саме музичаре. Као гошћа вечери појавиће се и публици добро знана Зоја Боровчанин и магијом гласа употпунити вече.  

 

Ко је на прошлогодишњем БЕЛЕФ-у на Калемегдану случајно пропустио фантастични наступ Двојца без кормилара са џез трубачем Erik Truffazom, ове године има шансу да надокнади пропуст другачијим, још занимљивијим искуством које ће нас лансирати у орбиту врхунског музицирања и то у новом зеленом амбијенту, баш како београдска публика воли.

 

 

Белеф 2022.

Оснивач и покровитељ Београдског летњег фестивала:
Скупштина града Београда

 

Одбор 30. Београдског летњег фестивала – БЕЛЕФ 2022

Андреа Радуловић,  заменица председника Скупштине града Београда, председница одбора
Иван Карл, секретар за културу града Београда
Гордана Гонцић, подсекретар за културу града Београда
Милена Тробозић Гарфилд, позоришни, филмски, ТВ продуцент
Јордан Цветановић, драмски аутор и драматург

Оснивач

grad beograd

Подршка

logos2022

Продаја

Све информације о представама
и програмима

info@belef.rs

Програм

program2022