недеља, 15 август 2021 20:30

DINAMIKAMUSIC / НАДА ПАВЛОВИЋ И СРЂАН ТАНАСКОВИЋ

Недеља, 15. август, у 20:30

Савски Трг

DINAMIKAMUSIC

 

Dinamika music је електрични гудачки квартет предвођен DJ-ем, који сједињује музику кроз време од Вивалдија до Мајкла Џексона.

Динамику чине академски музичари школовани на Академијама у земљи и иностранству.

Свирамо у озбиљним и престижним оркестрима, предавали смо на високим музичким школама у иностранству и током својих каријера се усавршавали, сарађивали и дружили се са именима као што су Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich и многи други.

Неки од нас су остварили каријере у Европи, неки у Србији, али нам је свима заједничка жеља да Вама нашу музику презентујемо на себи својствен, оригиналан и динамичан начин, тако да Ви пожелите још.

„Dinamika music“ свира на електричним виолинама, што нам даје посебан звук и динамичност а место диригента заузео је признати DJ Grappelli – оснивач агенције DJ EXPRESS у Београду. DJ Grappelli je оригинално обрадио све нумере за наш електрични састав и на тај начин смо превазишли стереотипе и монотонију у музичкој понуди. Можемо да се похвалимо да смо међу првима у Србији који изводе ремиxе најпознатијих класицних композиција.

Ако волите музику Најџела Кенедија и Ванесе Меј, Дејвида Герета, DJ Guetta, DJ Tiesta, онда смо сигурни да ћете се у нас заљубити

.Ми свирамо музику коју смо са љубављу одабрали а са стилом и укусом припремили за Вас: Ви ћете је препознати и пожелети опет.

 

Катарина Ранић Чавић

Богдан Чавић

Милован Јовановић

Катарина Станимировић

  

 

НАДА ПАВЛОВИЋ

 

 Наду Павловић су назвали „бела девојка са црним гласом". Њеној интерпретацији и вокалним квалитетима се дивила и Ела Фицџералд у клубу Хотела "Југославија". Наступала је и са џез оркестром Дјука Елингтона и са Чиком Коријом. Понуду певачице немачке групе „Бони М" Лизе Мичел да им се прикључим у Лондону као нова чланица бенда Нада је одбила. И данас наступа у београдским џез клубовима. Наступа са врхунским пианистом Срђаном Танасковићем већ дуги низ година.

 

Медије

Белеф 2022.

Оснивач и покровитељ Београдског летњег фестивала:
Скупштина града Београда

 

Одбор 30. Београдског летњег фестивала – БЕЛЕФ 2022

Андреа Радуловић,  заменица председника Скупштине града Београда, председница одбора
Иван Карл, секретар за културу града Београда
Гордана Гонцић, подсекретар за културу града Београда
Милена Тробозић Гарфилд, позоришни, филмски, ТВ продуцент
Јордан Цветановић, драмски аутор и драматург

Оснивач

grad beograd

Подршка

logos2022

Продаја

Све информације о представама
и програмима

info@belef.rs

Програм

program2022