среда, 25 август 2021 20:30

KILLO KILLO BANDA

Среда, 25. август, у 20:30

Гардош

KILLO KILLO BANDA

 

Војислав Малешев, такође познат као KILLO KILLO је певач, кантаутор и MS из Новог Сада. Укључен је у више међународних и овдашњих музичких пројеката. Ипак, његов пројекат, KILLO KILLO Banda, прети да по квалитету и популарности превазиђе све досадашње.

 

После неколико година самосталног рада на песмама уз помод електронске музичке опреме, 2007. године одлучио је да окупи састав музичара који би му се придружио у стварању и изводио његову музику, притом је унапређујуди енергијом “живог” извођења и оплемењујуди је креативношду и импровизацијама. Музика коју он прави са осталим члановима групе, базирана је на "roots reggae -у" (изворној реге музици), а садржи елементе праваца од ska, rock-steady и dance-hall -а до типичних карипских стилова. Неретко се умеша и звук балканског соула и веома емотивног, самотњачког блуза.

 

KILLO KILLO Banda издала је дигитални ЛП под називом "AMONGST THE PEOPLE" за издавача EXITMUSIC, на чијем је веб сајту могуде бесплатно преузети цео албум. Овај албум је придобио бројну публику из Србије и региона. Такође, песме КИЛЛО КИЛЛО Банде нашле су се на оба издања Балканфаррај-а, престижне и веома добро знане компилације сачињене од реггае састава из региона.

 

Наступали су по целој Србији, као и по суседним земљама, али су врхунац досегли управо у свом граду, наступајуди пред многобројном публиком на ЕXIТ фестивалу 2009. и 2011. године, као и деледи бину са Manu Chaom на концерту у априлу 2011. године. У августу исте године догодио се још један веома значајан наступ – на великом Sziget фестивалу у Будимпешти.

  

Медије

Белеф 2022.

Оснивач и покровитељ Београдског летњег фестивала:
Скупштина града Београда

 

Одбор 30. Београдског летњег фестивала – БЕЛЕФ 2022

Андреа Радуловић,  заменица председника Скупштине града Београда, председница одбора
Иван Карл, секретар за културу града Београда
Гордана Гонцић, подсекретар за културу града Београда
Милена Тробозић Гарфилд, позоришни, филмски, ТВ продуцент
Јордан Цветановић, драмски аутор и драматург

Оснивач

grad beograd

Подршка

logos2022

Продаја

Све информације о представама
и програмима

info@belef.rs

Програм

program2022