уторак, 06 јул 2021 21:00

ДВОЈАЦ БЕЗ KОРМИЛАРА

Уторак, 6. јул у 21:00

Калемегдан – Плато код Победника

ДВОЈАЦ БЕЗ KОРМИЛАРА & ERIK TRUFFAZ НА БЕЛЕФ-у!

 

Легендарни београдски продуцентско-композиторски дуо Двојац Без Kормилара (Душан Петровић, саксофони, флаута, бас, контрабас и Борис Младеновић, гитара, семплери, компјутери, уз појачање Феђе Франклина на бубњу и перкусијама) у уторак 06. јула у 21.00х на платоу код Победника почастиће нас концертом који смо дуго прижељкивали.

 

Њихова серија наступа са иностраним гостима – Border line sessions која на иновативан начин спаја најбоље из џез и клупске музике, наставља се у великом стилу упркос изазовима пандемије. Ранијих година слушали смо их са иностраним гостима као што су Bugge Wesseltoft, Shri Sriram, Dj Shalom, Nicolas Kant, Laurent de Wilde, Erik Truffaz.  

 

fik

 

Овога пута ће их у импровизацијама уз нови и стари материјал још једном пратити француски џез трубач Erik Truffaz познат по деликатном уплитању различитих савремених жанрова попут drum & bassa и хип хопа у традиционални џез израз.

 

Послушајмо их опет, после 11 година у свежим бравурама спајања новог и старог звука које ће својим магичним гласом употпунити Зоја Боровчанин друга гошћа „Двојца без кормилара“.

 

Пожурите улазнице су у продаји на билетарници БЕЛЕФА-а, Трг Републике 5 поред књижаре Вулкан и на билетарници Атељеа 212.

 

Белеф 2022.

Оснивач и покровитељ Београдског летњег фестивала:
Скупштина града Београда

 

Одбор 30. Београдског летњег фестивала – БЕЛЕФ 2022

Андреа Радуловић,  заменица председника Скупштине града Београда, председница одбора
Иван Карл, секретар за културу града Београда
Гордана Гонцић, подсекретар за културу града Београда
Милена Тробозић Гарфилд, позоришни, филмски, ТВ продуцент
Јордан Цветановић, драмски аутор и драматург

Оснивач

grad beograd

Подршка

logos2022

Продаја

Све информације о представама
и програмима

info@belef.rs

Програм

program2022