Александар Илић је представник на овогодишњем Fall for Dance North

Александар Илић уметнички директор БЕЛЕФ фестивала на позив уметничког директора Ибрахимоф Илтера је представник из Србије на овогодишњем V интернационалном плесном фестивалу Fall for Dance North који се одржава од 3. до 6. октобра ове године у Торонту (Канада).
Током пет година постојања овог фестивала представњено је 44 плесне компаније са учешћем 348 играча и 177 музичара, од чега је премијерно изведено 9 оригиналних продукција у оквиру фестивала. Ове године публици ће бити представљено 24 одабране продукције из Канаде, Европе и са Новог Зеланда.

 

И овогодишњи фестивал је окупио најзначајније продуценте и уметничке директоре фестивала, кореографе, играче, представнике плесних академија и стручњаке из области уметничке игре широм света.
Александар Илић у оквиру округлог стола на тему вискошколског образовања у области уметничке представиће Институт за уметничку игру из Београда, а у одабиру програма за 29. БЕЛЕФ фестивал размотриће могућности гостовања две плесне представе које је селектовао на фестивалу у Торонту.

Белеф 2022.

Оснивач и покровитељ Београдског летњег фестивала:
Скупштина града Београда

 

Одбор 30. Београдског летњег фестивала – БЕЛЕФ 2022

Андреа Радуловић,  заменица председника Скупштине града Београда, председница одбора
Иван Карл, секретар за културу града Београда
Гордана Гонцић, подсекретар за културу града Београда
Милена Тробозић Гарфилд, позоришни, филмски, ТВ продуцент
Јордан Цветановић, драмски аутор и драматург

Оснивач

grad beograd

Подршка

logos2022

Продаја

Све информације о представама
и програмима

info@belef.rs

Програм

program2022